• Astrid Huis

Stéphane Kox

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het fotograferen van topsporters. Het leukst vind ik het om sporters te fotograferen die op het punt van doorbreken staan. Zo werd ik door een bevriende fotograaf ik geattendeerd op Stéphane Kox. Een groot talent op het gebied van autoracing. Dochter van autocoureur Peter Kox.

In mijn hoofd zag ik het beeld al voor me dat ik van haar wilde maken: Stéphane met helm op. Eerst hebben we foto’s bij mij in de studio gemaakt. De foto van Stéphane met helm stond er zo op. Wat een plaatje! En wat een leuke griet om mee samen te werken: beauty and brains! Ze wordt niet voor niks vaak neergezet als de mooie, vrouwelijke variant van Max Verstappen.

Stéphane Kox © Astrid Huis/HH


Vervolgens gingen we buiten foto’s maken. Op Strijp-R. Eerst te voet en daarna nog even een eindje rijden met mijn auto. We zagen een mooi plekje waar we foto’s konden maken en volgens Stéphane kon ik best met mijn auto op dat terrein rijden. Dus hup, de stoep op en het gras ingereden. Het was alleen iets drassiger dan gedacht en daar zakten we in de modder weg…..Gelukkig was Stéph de beroerdste niet en sprong ze de auto uit. Eerst voor een paar foto’s en daarna om mijn auto uit de modder te duwen. Dat trok de nodige bekijks van diverse mannen. Er kwam zelfs al iemand naar buiten rennen om foto’s van ons maken. Maar ons meehelpen om eruit te komen, ho maar. Dat hebben we uiteindelijk op eigen kracht gedaan #girlpower!

Stéphane Kox & Astrid Huis © Eric Bruinewoud


Ondertussen heeft Stéphane Kox haar opwachting gemaakt in de GT4 European Series. De Eindhovense gaat rijden voor True Racing. Heel veel succes Stéph! http://stephane.koxracing.com

Portretfoto’s beschikbaar via Hollandse-Hoogte

BewarenBewaren

BewarenBewaren

#kox #car #sport #driving #girl #racing #power #stephane #girlpower

9 keer bekeken
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2020

Eindhoven, Nederland